Welkom!

Welkom in mART webwinkel!

mART komt van Marthe en betekent ‘markt’ in meerdere talen.

mART is de nieuwe webwinkel van Marthe Kalkhoven Illustraties. Begin oktober 2013 geopend!

Sinds 2007 werk ik als freelance illustrator. Ik maak redactionele illustraties, posters, geboortekaartjes, maar vooral educatieve illustraties. Tekenen voor kinderen doe ik het liefst. Na een paar jaar (bijna) uitsluitend in opdracht te hebben gewerkt, ben ik begonnen óók die andere kant van mijn vak te ontdekken. Die van het vrije werken. Het is heerlijk om te tekenen en dingen te maken zonder tijdsdruk of de wens van een opdrachtgever in je achterhoofd. Mijn tekeningen zijn poëtisch, kleurrijk en vrolijk.

Alles wat ik hier verkoop is eigen werk. Er zijn kaarten, bedrukte tasjes, prints en meer van mijn werk. Om iemand te verrassen met een mooi en origineel cadeau. Als kraamcadeau. Voor aan de muur in een hippe kinderkamer. Of gewoon als hebbedingetje om zelf te houden. De tekeningen voor de kaarten en prints zijn met veel zorg uitgekozen. De tasjes en notebooks zijn met liefde bedrukt.

In de webwinkel vind je een kleine collectie aan producten, welke steeds meer aangevuld zal worden.

Mocht je naar aanleiding van de website nog vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen.

Lieve groeten,

Marthe Kalkhoven

marthe_kalkhoven